top of page
_DSC8177.jpeg

Tusnádfürdő legújabb és legfejlettebb szabadidőközpontjában! Örömmel mutatjuk be Önnek a szórakozás és az izgalom olyan világát, mint még soha. Korszerű létesítményünk a város legújabb elemével büszkélkedhet: egy élvonalbeli tekepályával, amely négy érintetlen pályával rendelkezik.

De ez még nem minden! Belül felfedezheti a Bowlin' Brunch-et, ahol ízletes finomságokat és frissítő italokat fogyaszthat. Azok pedig, akik egy-két ital mellett szeretnének lazítani, jól felszerelt bárunk készen áll a kedvenc italok felszolgálására.

Buli a klubban

Tapasztalj meg többet, mint a bowlingozást – csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen éjszakára a város legújabb  hivatalos éjszakai szórakozóhelyén. Meghívunk egy felejthetetlen bulira és merülj el velünk egy modern, vibráló környezetben. Tusnádfürdő Forest Szabadidő Központja az a hely, ahol a város életre kel sötétedés után!

Üdvözöljük a Forest Lodge & Bowling

A Forest Lodge & Bowlingnál, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy szórakoztató és izgalmas élményt nyújtsunk minden vendégünk számára. Akár tapasztalt tekéző vagy, akár csak egy jó időtöltést keresel, nálunk megtalálod!

A versenyszellem kedvéért két teljesen felszerelt biliárdasztal, egy izgalmas Air Hockey asztal és egy hangulatos csocsó asztal áll rendelkezésetekre. Itt mindenki rátalál arra amit keres, akár tapasztalt profi játékos, akár csak kikapcsolódni vágyik.

És ha lemegy a nap, a buli nem áll meg! Menjen le földalatti klubunkba, ahol az éjszaka valóban életre kel. Folytasd a szórakozást hajnalig egy felvillanyozó légkörben, amely biztosan mozgásban tart majd.

Hozd el a családodat, hozd el a barátaidat, mert nálunk minden korosztálynak garantált a remek szórakozás. Gyere, és élj át egy napot tele nevetéssel, barátságos versengéssel és felejthetetlen emlékekkel. Alig várjuk, hogy üdvözölhessünk a legjobb szabadidős és szórakozási helyen Tusnádfürdőn!

Birthday at Forest Bowling

Bowlin' Brunch

Megéheztél játékközben? Gyere és kóstold meg különleges Brunch kínálatunkat.

Nemsokára!

Happenings

Közelgő események

dec. 1

december. 31

Hivatalos megnyitó

Gyere, csatlakozz hozzánk, és merülj el a számos lebilincselő tevékenységben! Legyen az játék, kihívás vagy új kaland, itt mindenki számára akad valami. Ne hagyd ki - jegyezd fel a naptáradban és legyél része az izgalmaknak!

Újévi buli velünk

Köszöntsük együtt az új évet! 🎉 Csatlakozz a ünnepléshez és tedd felejthetetlenné szilveszteredet nálunk! Az ünnepi hangulattól az izgalmas szórakozásig minden készen áll arra, hogy egy este tele örömmel, nevetéssel és fantasztikus emlékekkel teljen el. Gyere el, és köszöntsük együtt az új évet! Foglald le helyed most, és üdvözöljük együtt az elkövetkező évet! 🥂

Legyél naprakész a Forest Lodge & Bowling újdonágaival, kövess minket az Instagramon! Ne felejtsd el használni a #ForestLodgeBowling hashtaget, hogy megoszthasd velünk élményeidet!

Csatlakozz a levelező listánkhoz

Stay Updated on News and Events at Forest Lodge & Bowling

Hely & nyitvatartás

Forest Lodge & Bowling
Tusnádfürdő, Kovacs Miklós 51.
Hétfő-csütörtök és vasárnap: 13:00-22:00
Péntek- szombat és ünnepnapokon 13:00-00:00
Contact Us
bottom of page