top of page
_DSC8177.jpeg

Cel mai nou și mai avansat centru de agrement din Băile Tușnad! Suntem încântați să îți prezentăm o lume a divertismentului și emoției ca niciodată. Instalația noastră de ultimă generație se mândrește cu cea mai recentă adăugare la oraș: o pistă de bowling de ultimă oră, cu patru benzi curate.

Dar asta nu este tot! În interior, vei descoperi Bowlin' Brunch, unde te poți răsfăța cu delicii. Pentru cei care doresc să se relaxeze cu o băutură sau două, barul nostru bine aprovizionat este gata să servească libațiile tale preferate.

Petrecere în club

Experimentați mai mult decât doar bowling - alăturați-vă nouă pentru o noapte de distracție de neuitat la cel mai exclusivist loc de viață nocturnă oficial din oraș. Vă invităm să vă delectați cu cele mai recente ritmuri și să vă scufundați într-un mediu contemporan și vibrant. Centrul de agrement Baile Tusnad este locul unde orașul prinde viață după ce apune soarele!

Bine ați venit la Forest Lodge & Bowling

La Forest Lodge & Bowling, ne angajăm să oferim o experiență distractivă și interesantă tuturor oaspeților noștri. Fie că ești un bowler experimentat sau doar ești în căutarea unui program de relaxare!

Pentru spiritele competitive, avem o masă de biliard complet echipată, o configurație de Air Hochei încântătoare și o zonă de foosball plină de viață. Există ceva aici pentru toată lumea, indiferent dacă ești un profesionist experimentat sau doar vrei să te distrezi.

Și când soarele apune, petrecerea nu se oprește! Coborâți în Clubul nostru subteran, unde noaptea prinde viață cu adevărat. Continuați festivitățile până la primele ore cu o atmosferă electrizantă care vă va ține cu siguranță în mișcare.

Adu-ți familia, adu-ți prietenii, pentru că la centrul nostru, fiecare grupă de vârstă se va distra de minune. Vino și trăiește o zi plină de râsete, competiție amicală și amintiri de neuitat. Abia așteptăm să vă urăm bun venit în destinația supremă pentru petrecere a timpului liber și distracție în Băile Tușnad!

Birthday at Forest Bowling

Bowlin'Brunch

Vă simțiți înfometat în timpul jocului? Veniți și savurați ofertele noastre speciale de brunch.

Coming soon!

Happenings

evenimente viitoare

1 dec

dec. 31

Deschiderea oficială

Vino, alătură-te nouă și fii parte din numeroasele activități captivante! Fie că e vorba de jocuri, provocări sau aventuri noi, aici este ceva pentru fiecare. Nu rata - marchează în calendar și fă parte din aceste momente pline de adrenalină!

Petrecere de Anul Nou cu noi

Ia parte la sărbătorirea Anului Nou cu noi! 🎉 Alătură-te celebrării și fă-ți Revelionul de neuitat la noi! De la atmosfera festivă până la divertismentul captivant, avem totul pregătit pentru a te asigura că vei avea o seară plină de bucurie, râs și amintiri uimitoare. Vino și sărbătorește împreună cu noi venirea Anului Nou! Rezervă-ți locul acum și să întâmpinăm împreună noul an! 🥂

Fiți la curent cu toate cele mai recente știri și evenimente la Forest Lodge & Bowling urmărindu-ne pe Instagram! Nu uitați să folosiți hashtag-ul #ForestLodgeBowling pentru a vă împărtăși amintirile cu noi!

Alătură-te listei noastre de mail

Stay Updated on News and Events at Forest Lodge & Bowling

Locație și program

Forest Lodge & Bowling
Biale Tusnad, str. kovacs miklos 51
Luni-joi și duminică: 13:00-22:00
Vineri-sâmbăta și sărbători 13:00-00:00
Contact Us
bottom of page